Momenteel zijn we nog de laatste hand aan het leggen aan onze vernieuwde website maar de belangrijkste informatie staat al klaar en duidelijk online. We hebben nu ook een blog en nieuwsberichten gedeelte waarin we de nieuwigheden kunnen en zullen aankondigen. Zo-ook vandaag want niet alleen onze website is vernieuwd maar ook onze GPS trackers en software hebben een grondige update gekregen.

De GPS trackers

Sinds 2016 hebben wij samengewerkt met twee GPS tracking bedrijven om trackers van goede kwaliteit te leveren. Eind 2021 hebben wij echter besloten dat deze trackers niet gebruiksvriendelijk genoeg waren voor de klant. Het was immers niet mogelijk om GPS trackers aan te bieden zonder abonnement. Hier brengen wij met onze nieuwe partner verandering in.

Een GPS tracker zonder abonnementskost en eigen simkaart of toch liever een kant en klare oplossing die altijd en overal optimaal werkt? Aan de hand van dit nieuwe partnerschap kunnen we de keuze aan u laten. Bovendien moet u bij geen van de twee keuzes zelf aan de slag met omslachtige SMS berichten om de toestellen te programmeren.

Dit nieuwe partnerschap zorgt er ook voor dat onze GPS trackers, naast gebruiksvriendelijker, ook sneller en kleiner zijn geworden. Zo bent u zeker dat u de perfecte track & trace oplossing in huis heeft voor uw noden.

Neem een kijkje in onze webshop

https://geosat.be/shop/

GPS tracking software

Ook onze GPS tracking software heeft een grondige update gekregen. Omdat we onze een upgrade gaven, kunnen we meer tracking data op hetzelfde moment verwerken en worden kaarten ook sneller ingeladen.

Daarna kreeg ook de tracking software zelf de nodige updates. Hierdoor ziet alles er net dat beetje moderner en frisser uit.

Net zoals voorheen werkt onze GPS tracking software op gelijk welk met het internet verbonden toestel. Het is niet verplicht om een app te installeren.

De app

Motorfiets-gps-trackerNiet tegenstaande het gebruik van een app niet vereist is, wensen wij er wel één aan te bieden. Deze is nu sinds kort beschikbaar en downloadbaar bij aankoop van één van onze GPS trackers.

Deze GPS tracking app heeft als voordeel dat er kan gewerkt worden met pushmeldingen. Hierdoor wordt u onmiddellijk en dus in real-time op de hoogte gebracht van allerlei gebeurtenissen.

Zo krijgt u nu een pushmelding indien uw voertuig wordt getakeld of verduwd. Op die manier kunt u misschien nog snel ter plaatse gaan en eventuele bijkomende kosten en/of diefstal vermijden.

Verder zal u bijvoorbeeld ook push meldingen krijgen als de hoofd voeding van de GPS tracker wordt losgekoppeld. Dit kan zijn door iemand met kwade bedoelingen of doordat de kabel loskwam door trillingen.

Kortom we hebben heel wat vernieuwingen doorgevoerd, neem gerust contact op met ons voor meer informatie.