Menu
Your Cart
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid. Privacy Policy

GMT100 - Moto, boot, ...

GMT100 - Moto, boot, ...
GMT100 - Moto, boot, ...

GMT100 - Ideaal voor motorfietsen/boten en aanhangwagens

Deze GMT100 GPS tracker is dé GPS tracker voor toepassingen waar een laag stroomverbruik belangrijk is. Denk hierbij vooral aan boten, motorfietsen en zelfs aanhangwagens. Bovendien is de GMT100 GPS tracker spatwaterdicht en klein genoeg om weg te werken op nauwe plaatsen.

De ingebouwde GPS-ontvanger is uiterst gevoelig en maakt dus snel verbinding met de satellieten.  

De GMT100 GPS tracker kan verbonden worden met onze GPS tracker software om alle sensoren waarmee het toestel is uitgerust, uit te lezen en op te volgen. De ingebouwde bewegingssensor staat toe om beweging te detecteren en verlengt de batterijduur door middel van een optimaal “Power management”.

De interne batterij heeft een autonomie van 230 uur wanneer hij om de 10 minuten zijn positie doorgeeft. Verder kunnen op de GMT100 GPS tracker meerdere oplaadschema’s ingesteld worden waardoor de interne batterij  nog langer meegaat. In praktijk houdt dit in u dat u uw motorfiets maanden kan laten stilstaan zonder startproblemen te ondervinden.
Door het uitgebreide aanbod aan instel mogelijkheden kan het toestel pas beginnen rapporteren wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Hierbij kan het toestel lang, ongebruikt, onder een aanhangwagen blijven hangen en het toestel opladen wanneer je de 13 polige stekker aansluit op uw voertuig.

De GMT100 GPS tracker is uitgerust met meerdere input en output kabels voor sensoren, alarmen, … . Met de GMT100 GPS tracker is het ook mogelijk het starten van uw voertuig, met een druk op de knop, onmogelijk te maken doormiddel een ingebouwde relais.

Verder kan men  deze sensoren zodanig afstellen dat  het toestel kan controleren of het contact ingeschakeld is wanneer het beweegt, zoniet slaat het toestel alarm. Denk hierbij aan het droogleggen van een boot, takelen van een motorfiets,….

Kortom de GMT100 is een alleskunner van topkwaliteit.

Inhoud pakket

  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: GMT100
229,00€
Excl. BTW: 189,26€

Beschikbare opties: