Menu
Your Cart
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid. Privacy Policy

Voorwerpen/Personen

Of het nu gaat over het beveiligen en tracken van containers, kunstvoorwerpen, kinderen of senioren. Geosat.be heeft hier steeds een oplossing voor.
In de deze categorie kan u GPS trackers terugvinden welke gemakkelijk te gebruiken zijn voor het tracken van voorwerpen (containers, pakjes, kunstvoorwerpen,...) of personen (kinderen, senioren, ...) . Deze trackers zijn duurzaam, accuraat en uitgerust met een sterke batterij om lange tijd stand-by te kunnen blijven.


Asset GPS trackers, of simpel GPS trackers om voorwerpen te volgen, zijn niet geschikt om zeer frequent de positie door te geven. Deze toestellen geven hun positie eenmaal om in vooraf ingestelde tijd door om te laten weten waar het voorwerp zich momenteel bevindt. Denk hierbij aan een update frequentie tussen de 1 uur en 24 uur. Vaak worden deze toestellen ofwel met dubbelzijdige plakband ofwel met magneten bevestigd aan het te volgen voorwerp.


De Trakdot bagage tracker is een uitzondering in deze materie. Lees hierover meer bij het artikel zelf.

Onze personen GPS trackers kunnen wél zeer frequent opgevraagd worden. Zo is onze seniorentracker ook uitgerust met een valbeveiliging. Wanneer het toestel opmerkt dat de drager gevallen is en niet rechtstaat wordt een vooraf ingesteld noodnummer automatisch gevormd. Dit maakt de seniorentracker uitermate geschikt voor senioren waaronder dwaalouderen en Alzheimer patienten.
Wil u een tracker, maar kan u deze niet onmiddellijk terugvinden in ons aanbod? Neem gerust contact op en wij zoeken, samen met u, naar een oplossing!

Model: GL505
GL505De GL505 is een degelijk volgsysteem met een lange standby tijd. Hierdoor is het toestel ideaal voor toepassingen die geen (constante) stroom kunnen leveren maar toch lang moeten gevolgd worden. De 505 is een zogenaamde asset-tracker of in het Nederlands voorwerp tracker.Hierbij zijn con..
229,90€
Excl. BTW:190,00€
GP102 - Mini GPS GP102 - Mini GPS
2-3 Days
Model: GP102
GP102 Mini GPS trackerDeze kleine GPS tracker is geschikt voor het traceren van auto’s, scooters, motorfietsen, boten, aanhangwagens,… .  De mini GPS is mede door zijn afmetingen discreet in te bouwen in al uw toepassingen. Wanneer deze GP102 GPS tracker geen connectie zou kunnen maken met het ..
74,90€
Excl. BTW:61,90€
Model: GP305
GP305 - Fiets GPS tracker Deze Fiets GPS tracker is de top oplossing tegen fietsdieven. Deze fiets GPS tracker is een beveiligingssysteem dat wordt ingebouwd in de stuurpen van uw  fiets.  Eenmaal geïnstalleerd is het niet te onderscheiden van een standaard stuurpen. Verborgen bewegi..
99,00€
Excl. BTW:81,82€
GV75 - Waterdichte GPS tracker GV75 - Waterdichte GPS tracker
-7 %
Model: GV75
GV75 - Waterdichte GPS tracker De GV75 is een kleine, waterdichte, GPS tracker geschikt voor een wijd gamma aan toepassingen. Deze tracker kan alles wat de GV65plus ook kan, maar dan nog beter en sneller. Bovendien is het toestel waterdicht!  Deze tracker is klein (102mm*46mm*20.5mm) en kan ma..
229,00€ 245,00€
Excl. BTW:189,26€
Model: iTag
iTagDe iTag is een sleutelhanger waarmee u uw dierbare spullen kunt  beveiligen. De iTag is voorzien van een bluetooth zender die connectie maakt met uw smartphone of tablet. Via een app kunt u dan zien waar u uw spullen heeft achtergelaten. U kunt de iTag  ook geluid laten maken om zo het..
8,95€
Excl. BTW:7,40€
Model: Trakdot
De Trakdot bagage tracker Jaarlijks gaan wereldwijd 26 miljoen stuks bagage al dan niet permanent verloren. De bagage wordt in het verkeerde vliegtuig ingeladen of gewoonweg achtergelaten. Wanneer u zich dan naar de balie begeeft, heeft men vaak geen enkel idee waar men moet beginnen zoeken. So..
94,90€
Excl. BTW:78,43€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6