Menu
Your Cart
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid. Privacy Policy

GL505 - Containers, grote voorwerpen,...

GL505 - Containers, grote voorwerpen,...
GL505 - Containers, grote voorwerpen,...

GL505

De GL505 is een degelijk volgsysteem met een lange standby tijd. Hierdoor is het toestel ideaal voor toepassingen die geen (constante) stroom kunnen leveren maar toch lang moeten gevolgd worden. De 505 is een zogenaamde asset-tracker of in het Nederlands voorwerp tracker.

Hierbij zijn containers, pakketten, … de doelgroep. Het spreekt voor zich dat u graag weet waar uw waardevolle voorwerpen zich bevinden in het transport.

Het toestel gaat niet constant zijn locatie doorgeven maar slechts een vooraf ingesteld aantal keer per dag. Hierbij kunt u dan accuraat volgen waar de tracker zich op dat moment bevindt. Het toestel is uitgerust met twee vervangbare CR123A lithium batterijen. Met een optimale programmatie kan het toestel 1000 dagen autonoom werken.

Verder is de GL505 uitgerust met een bewegingssensor. Hiermee kan de GL505 detecteren of het voorwerp verplaatst wordt en hiervan verslag uitbrengen.

De GPS tracker wordt door ons voorzien van een zakelijke M2M (machine-to-machine) simkaart. Hiervoor wordt een beperkte jaarlijkse bijdrage aangerekend voor een goed bereik over heel Europa (en ook in sommige bijkomende landen) en dit zonder extra kosten. Er wordt door deze simkaart een apart zakelijk netwerk gebruikt waardoor een minimum aan downtime wordt gegarandeerd. Lees hierover meer op onze M2M pagina.

De GL505 wordt door ons volledig ingesteld en geprogrammeerd. Hierbij dient u nog enkel de batterijen in het toestel te plaatsen om het in gebruik te stellen.

Via onze software is het mogelijk om een geofence in te stellen. Deze virtuele afbakening zorgt ervoor dat u een melding krijgt bij het verlaten of binnenkomen van dit gebied. Zo kunt u bijvoorbeeld een melding ontvangen wanneer het pakket is aangekomen op zijn finale bestemming.

Inhoud pakket


  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: GL505
229,90€
Excl. BTW: 190,00€

Beschikbare opties: