Menu
Your Cart
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid. Privacy Policy

GP305 - Fiets GPS tracker

GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker
GP305 - Fiets GPS tracker

GP305 - Fiets GPS tracker

Deze Fiets GPS tracker is de top oplossing tegen fietsdieven. Deze fiets GPS tracker is een beveiligingssysteem dat wordt ingebouwd in de stuurpen van uw  fiets.  Eenmaal geïnstalleerd is het niet te onderscheiden van een standaard stuurpen.

Verborgen bewegingssensoren en tracking technologie laten u, bij diefstal, toe om uw fiets te lokaliseren en te volgen en dat met slechts enkele muisklikken.

Mocht uw fiets gestolen worden, zal deze u per SMS waarschuwen. Hierna kan uw fiets gevolgd worden via onze tracking software.

De fiets GPS tracker werkt met een M2M simkaart. Er worden kleine blokken data verstuurd zodat de kosten minimaal zijn. Wij bieden voor een beperkte bijdrage een data-abonnement aan dat bruikbaar is in heel Europa. U hoeft u dus geen zorgen te maken om hoge kosten wanneer u met de fiets de Stelvio gaat beklimmen of gewoon rustig een tochtje gaat maken in de Nederlandse polders. Ook daar kunt  u zonder bijkomende kosten genieten van een optimale beveiliging.


De fiets GPS tracker verbruikt enkel data en batterij wanneer hij geactiveerd wordt.

Werkwijze

 1. Fiets vastmaken met een klassiek fietsslot.
 2. Fiets GPS tracker activeren
 3. Met een gerust hart op stap gaan.
 4. Bij terugkomst de fiets GPS tracker deactiveren.
 5. Wegfietsen

 

De Fiets GPS tracker heeft een oplaadbare Lithium batterij en wordt geleverd met lader. De batterij gaat maanden mee wanneer deze correct geactiveerd  en gedeactiveerd wordt

De Fiets GPS tracker past in de stuurbuis van uw fiets mits de diameter 24 mm is en de lengte minimaal 150 mm lang is.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Inhoud pakket:

 • GP305 GPS tracker


M2M simkaart

Onze duurdere toestellen worden standaard voorzien van een M2M simkaart. Bij deze tracker heeft u evenwel de keuze. De basisprijs is ZONDER deze simkaart. 

Een M2M simkaart is speciaal ontwikkeld voor het ruigere werk. Onze M2M simkaarten zorgen ervoor dat u geen gepeperde rekening ontvangt wanneer u onze trackers in het buitenland zou gebruiken. Meer info over onze M2M simkaart kan u terugvinden onder deze linkhttps://geosat.be/M2M_simkaarten

  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: GP305
  99,00€
  Excl. BTW: 81,82€

  Beschikbare opties: