Fleetmanagement

Onze producten en de software zijn ook uitermate geschikt voor fleet management. Wij werken hierbij steeds op maat van de klant.

Sensoren

Standaard zijn onze GPS trackers reeds uitgerust met snelheidsmeters, hoek meters, … . Echter kan het gerust mogelijk zijn dat uw bepaald doel andere sensoren vereist. De meeste sensoren zijn uitgerust met bluetooth en dus makkelijk te installeren zonder bekabeling.

Temperatuursensor

Rust uw koelwagen uit met een extra temperatuursensor om de temperatuur van uw producten in de gaten te houden .

RFID sensor

Installeer een RFID scanner in de stuurcabine. Hiermee dienen uw chauffeurs zich eerst te identificeren alvorens ze het voertuig kunnen starten.

Brandstofsensor

Installeer een brandstofsensor in de tank van uw vrachtwagen. Krijg een melding als er een plotse vermindering is van tankinhoud! (brandstofdiefstal) De mogelijkheden zijn eindeloos.

Extra sensoren

Bent u voor uw project op zoek naar een ander soort sensor om te verbinden met een GPS tracker? Contacteer ons dan via het contactformulier

Rapporten

Onze Geosat tracking software maakt het makkelijk om rapporten uit te draaien van alle gebeurtenissen van uw GPS tracker. Zo kunt u op een overzichtelijke wijze een rapport aanmaken van de gereden route van uw voertuig(en) en hun stopplaatsen. U kunt hierop ook zien hoelang ze stilstonden, hoeveel km er reeds werden afgelegd,…

Verder heeft u bijvoorbeeld ook een ECO-rapport ter beschikking. Hiermee kan u gaan zien hoe ecologisch u of uw chauffeurs met het betrokken voertuig rijden. Deze rapporten worden ook steeds populairder bij verzekeringsmaatschappijen.