Boot GPS tracker

Volg u boot, sloep, jetski, ed 24/24 7/7 met een betaalbare en waterdichte boot GPS tracker van Geosat. Met onze gratis app volgt u deze op een overzichtelijke kaart.

Hoe werkt een boot GPS tracker?

Onze boot GPS tracker werkt op dezelfde manier als onze andere GPS tracker. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de waterdichtheid. De boot gps tracker wordt waarschijnlijk door u op een droge plaats ingebouwd, maar we willen natuurlijk niet dat deze stuk gaat als hij dan toch even onder water gaat.

De boot GPS tracker werkt, net zoals onze andere trackers, via het GSM netwerk. Tijdens het opstarten maakt het toestel, met behulp van zijn krachtige GPS sensor, connectie met de satellieten. Eenmaal de verbinding tot stand gebracht is, stuurt de GPS tacker zijn actuele positie door naar de servers.

U kan dan via onze website de actuele positie van het toestel zien, zijn afgelegde weg raadplegen alsook eventuele gekoppelde sensoren uitlezen en controleren.

In het geval van slecht GSM bereik, slaat het toestel zijn posities intern op. Van zodra er terug signaal is wordt alles alsnog doorgestuurd.

Wil u weten waarom dergelijke verbindingsproblemen bijna niet voorkomen met een M2M simkaart van Geosat? Lees er dan meer op over op onze M2M-simkaart pagina.

Volg je boot met een boot GPS tracker

Waar installeer ik de GPS tracker op mijn boot?

De GPS trackers van Geosat hebben allen een beperkte grootte, zo-ook deze GPS tracker voor boten. Door zijn beperkte omvang is deze eenvoudig op vele plaatsen te verstoppen en weg te werken. In het geval van boten denken we hierbij aan een valse bodem of in de neus van het vaartuig.

Om de tracker optimaal te laten werken dient u deze aan te sluiten op een 12V stroombron. Indien u geen stroombron tot uw beschikking heeft of deze geen 12V bedraagt, aarzel dan niet contact op te nemen met ons.

Welke functies heeft de GPS tracker voor boten?

  • Waterdicht

  • Vaartochten herbekijken

  • Interne accu

  • Aan te sluiten op de boot accu

  • Driftalarm

  • Melding bij het verlaten van de haven

  • Anti-Diefstal

Betaalbare bood GPS tracker