Boot GPS tracker

Wees altijd op de hoogte van de positie van uw boot

Hoe werkt een boot GPS tracker?

Onze boot GPS tracker werkt op dezelfde manier als onze andere GPS tracker. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de waterdichtheid. De boot gps tracker wordt waarschijnlijk door u op een droge plaats ingebouwd, maar we willen natuurlijk niet dat deze stuk gaat als hij dan toch even onder water gaat.

De boot GPS tracker werkt, net zoals onze andere trackers, via het GSM netwerk. Tijdens het opstarten maakt het toestel, met behulp van zijn krachtige GPS sensor, connectie met de satellieten. Eenmaal de verbinding tot stand gebracht is, dan hangt het af van uw opstelling.

Afhankelijk van de door u gekozen opties vraagt u de positie-informatie op via een SMS of volgt u de actuele positie via internet.

Wanneer u voor deze laatste optie kiest kan u via onze website de actuele positie van het toestel zien, zijn afgelegde weg raadplegen alsook eventuele gekoppelde sensoren uitlezen en controleren.

In het geval van slecht GSM bereik, slaat het toestel zijn posities intern op. Van zodra er terug signaal is wordt alles alsnog doorgestuurd.

Wil u weten waarom dergelijke verbindingsproblemen bijna niet voorkomen met een M2M simkaart van Geosat? Lees er dan meer op over op onze M2M-simkaart pagina.

Volg je boot met een boot GPS tracker

Waar installeer ik de GPS tracker op mijn boot?

Deze tekst wordt binnenkort aangevuld.

Welke functies heeft de GPS tracker voor boten?

  • Waterdicht

  • Vaartochten herbekijken

  • Interne accu

  • Aan te sluiten op de boot accu

  • Driftalarm

  • Anti-Diefstal

Wat kost een boot GPS tracker van Geosat?

De website is nog in volle opbouw. Binnenkort zal alles duidelijker en correcter worden weergegeven.
Alle beschikbare informatie, alsook de prijs, kan u worden overgemaakt. Stuur hiervoor een vrijblijvende mail naar sales@geosat.be