GPS tracker voor motorfietsen

Een betrouwbaar alarmsysteem.

Hoe werkt een motorfiets GPS tracker?

Onze motorfiets GPS tracker werkt op dezelfde manier als onze andere GPS tracker. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de waterdichtheid. De moto gps tracker wordt waarschijnlijk door u op een droge plaats ingebouwd, maar we willen natuurlijk niet dat deze stuk gaat als er dan toch wat water op komt. Niet alle plaatsen achter de kappen van de motorfiets blijven 100% droog.

De motorfiets GPS tracker werkt, net zoals onze andere trackers, via het GSM netwerk. Tijdens het opstarten maakt het toestel, met behulp van zijn krachtige GPS sensor, connectie met de satellieten. Eenmaal de verbinding tot stand gebracht is, dan hangt het af van uw opstelling.

Afhankelijk van de door u gekozen opties vraagt u de positie-informatie op via een SMS of volgt u de actuele positie via internet.

Wanneer u voor deze laatste optie kiest kan u via onze website de actuele positie van het toestel zien, zijn afgelegde weg raadplegen alsook eventuele gekoppelde sensoren uitlezen en controleren.

In het geval van slecht GSM bereik, slaat het toestel zijn posities intern op. Van zodra er terug signaal is worden deze gegevens alsnog doorgestuurd.

Wil u weten waarom dergelijke verbindingsproblemen bijna niet voorkomen met een M2M simkaart van Geosat? Lees er dan meer op over op onze M2M-simkaart pagina.

Waar installeer ik een GPS tracker op mijn tweewieler?

Een motorfiets GPS tracker aansluiten is helemaal niet moeilijk. Voor deze tweewielers met vaak toch beperkte “wegstop” mogelijkheden hebben wij een speciale, kleine, GPS tracker in ons aanbod.

Deze motorfiets GPS tracker dient namelijk maar met twee kabels aangesloten worden. Daarom kan je deze tracker rechtstreeks op de batterij van de motor aansluiten.

Rood op de plus van de batterij, zwart op de massa van de batterij en u kan op uw twee oren slapen. Zelfs met enkel deze twee kabels weet de motorfiets wanneer de motor draait, ook wanneer deze niet beweegt!

De tracker zelf is klein genoeg te verbergen achter plaatwerk, onder het zadel, een kleine holle ruimte, … .

Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op met ons.

Welke functies heeft de moto GPS tracker van Geosat?

  • Waterdicht

  • Klein toestel, makkelijk weg te werken achter kappen en/of voorlicht.

  • Interne accu

  • Kan rechtstreeks aangesloten worden op de motoraccu

  • Wegsleepalarm

  • Anti-Diefstal

Betaalbare moto GPS tracker