GPS tracker voor motorfietsen

Een betrouwbaar alarmsysteem.

Hoe werkt een motorfiets GPS tracker?

Onze motorfiets GPS tracker werkt op dezelfde manier als onze andere GPS tracker. Het verschil zit hem hoofdzakelijk in de waterdichtheid. De moto gps tracker wordt waarschijnlijk door u op een droge plaats ingebouwd, maar we willen natuurlijk niet dat deze stuk gaat als er dan toch wat water op komt. Niet alle plaatsen achter de kappen van de motorfiets blijven 100% droog.

De motorfiets GPS tracker werkt, net zoals onze andere trackers, via het GSM netwerk. Tijdens het opstarten maakt het toestel, met behulp van zijn krachtige GPS sensor, connectie met de satellieten. Eenmaal de verbinding tot stand gebracht is, dan hangt het af van uw opstelling.

Afhankelijk van de door u gekozen opties vraagt u de positie-informatie op via een SMS of volgt u de actuele positie via internet.

Wanneer u voor deze laatste optie kiest kan u via onze website de actuele positie van het toestel zien, zijn afgelegde weg raadplegen alsook eventuele gekoppelde sensoren uitlezen en controleren.

In het geval van slecht GSM bereik, slaat het toestel zijn posities intern op. Van zodra er terug signaal is worden deze gegevens alsnog doorgestuurd.

Wil u weten waarom dergelijke verbindingsproblemen bijna niet voorkomen met een M2M simkaart van Geosat? Lees er dan meer op over op onze M2M-simkaart pagina.

Waar installeer ik een GPS tracker op mijn moto?

Een GPS tracker aansluiten is helemaal niet moeilijk. De GPS tracker is voorzien van meerdere draden maar slechts drie van deze draden dienen zeker aangesloten te zijn.

De massa, een constante stroom en een onderbroken stroom. Eenmaal deze drie aangesloten zijn kan je de tracker gebruiken met zijn vele mogelijkheden en kan je op je beide oren slapen.

De tracker zelf is klein genoeg te verbergen achter plaatwerk, onder het zadel, een kleine holle ruimte, … .

Bent u niet zeker over de installatie? Neem dan contact op met ons of met een erkende technieker.

Welke functies heeft de moto GPS tracker van Geosat?

  • Waterdicht

  • Klein toestel, makkelijk weg te werken achter kappen en/of voorlicht.

  • Interne accu

  • Kan aangesloten worden op de motoraccu

  • Wegsleepalarm

  • Anti-Diefstal

Betaalbare moto GPS tracker