GPS Tracking Software

Waarom zou ik gebruik maken van jullie GPS tracking software?

Met onze GPS tracking software kunt u uw toestel op de voet volgen en dit zowel met uw computer, smartphone, tablet, … .Zo is het mogelijk om tal van sensoren uit te lezen, te bedienen en zelfs te bepalen wie er met welk voertuig mag rijden.Bij de meeste van onze producten is het mogelijk, en bij enkele is het zelfs verplicht, om ze aan te sluiten op ons tracking platform. Dit staat steeds duidelijk vermeld bij het product.

De software draait op onze server. U hoeft niets te installeren en kan alles volgen via de webbrowser van uw voorkeur.

De mogelijkheden van het tracking platform zijn bijna eindeloos. Hieronder een greep uit de mogelijkheden van ons tracking platform.

Tracking

Zoals hierboven aangegeven is het mogelijk om via ons tracking platform uw toestel, hoe kan het ook anders, te tracken. Hiermee wordt bedoeld dat u de actuele locatie en toestand van het toestel altijd kunt zien op een duidelijke kaart. Verder krijgt u een overzicht waar het toestel geweest is, hoe snel het zich verplaatst, hoe lang het ergens heeft stil gestaan, ….

Geofencing

Via onze software kunt u op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier één of meerdere zogenaamde “Geofences” instellen, dit zijn virtuele afbakeningen van een terrein. Hierbij tekent u een bepaalde vorm op de kaart. Hierna kunt u kiezen of u een melding krijgt als het toestel deze zone binnengaat of buitenkomt.

Een voorbeeld:

U bent eigenaar van een boot en deze ligt op een meer. U heeft in onze GPS tracking software een virtuele afbakening gemaakt rond de oevers van het meer.

Dieven besluiten uw boot los te maken van de steiger en deze op een aanhangwagen te trekken buiten deze zone. Hierop krijgt u een melding en kunt u onmiddellijk ingrijpen.

Sensoren

Een GPS tracker is vaak al uitgerust met enkele sensoren om zijn snelheid, hellingshoek en dergelijke meer uit te meten. Verder kunnen ook enkele van onze GPS trackers uitgerust worden met extra sensoren zoals een temperatuursensor of een toegangssensor (beperkt wie een bepaald voertuig kan starten door middel van een ID scanner).

De actuele toestand van al deze sensoren kunt u in één oogopslag terugvinden in onze tracking software. U kunt hier verder ook een alarm aan koppelen.

Alarmen

Zoals hierboven aangegeven zijn de meeste van onze toestellen uitgerust met sensoren of is er een mogelijkheid om er extra te installeren. Aan al deze sensoren kan een actie of alarm gekoppeld worden. U kan ervoor kiezen om deze alarmen per mail of SMS te ontvangen. SMS ondersteuning is niet inbegrepen in het standaardpakket. Hiervoor wordt 15 cent per bericht aangerekend.

Hieronder enkele voorbeelden:

U parkeert uw motorfiets op een plein en gaat wat drinken inde buurt. Dieven hebben het gemunt op uw motorfiets en besluiten deze weg te takelen. De sensoren detecteren ongewone bewegingen want het contact ligt uit. Hierop wordt u gealarmeerd per SMS en kunt u tijdig ingrijpen.

U bent eigenaar van enkele koelwagens. De temperatuur in het laadruim mag niet hoger zijn dan 4° Celsius. De koeling valt echter uit en het wordt langzaam warmer in het ruim. Hierop wordt u ingelicht dat er iets mis is en kunt u ingrijpen.

Bij diefstal van uw autosleutels kan u uw wagen met een druk op de knop laten stilvallen en starten onmogelijk maken. U kunt dit even gemakkelijk terug ongedaan maken.

Handige mobiele site

Bij het surfen naar onze tracking website kom je bij het gebruik van een mobiel toestel automatisch op onze mobiele site terecht. Hierdoor kan u uw trackers vanop gelijk welke locatie controleren. Hieronder enkele screenshots.

Bekijk onze oplossingen