M2M simkaart

Wat zijn M2M simkaarten?

M2M landenlijst

Bij onze producten leveren wij een zogenaamde M2M (Machine-to-Machine) simkaart. Deze simkaart is speciaal ontworpen om het communiceren tussen verschillende computers optimaal te laten verlopen. Deze simkaart maakt gebruik van een apart en performanter netwerk waardoor onbereikbaarheid tot een minimum wordt beperkt.

Wanneer men met een gewone simkaart naar het buitenland gaat, betaalt men hoge roaming kosten en mag men enkel gebruik maken van de zogenaamde partner netwerken. Wanneer men hiervan afwijkt, betaalt men torenhoge kosten. U bent dus gebonden aan een provider en niet aan het beste bereik!

Met onze simkaarten wordt er gekozen voor het beste bereik en dat steeds aan hetzelfde tarief, ongeacht waar u zich bevindt. Heeft u bijvoorbeeld uw wagen uitgerust met één van onze GPS trackers en wenst u via landen als Duitsland en zelfs Zwitserland naar Italië te reizen dan hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten!

Onze M2M simkaarten werken zelfs (aan hetzelfde tarief) in Rusland, Amerika, Zuid-Afrika, …

Waarom plaatsen jullie M2M simkaarten?

Geosat levert al zijn track-en-trace toestellen gebruiksklaar aan huis, dit houdt in dat wij ook de simkaart bijleveren en indien nodig een tracking platform aanbieden. Hierdoor hoeft u zich zelf niet bezig te houden met het programmeren van de toestellen.

Onze toestellen maken gebruik van het GPS signaal om hun locatie te bepalen doch dienen deze informatie via het GSM netwerk te versturen zodat u deze kunt volgen.

Voor deze simkaarten hebben wij een samenwerking afgesloten met een externe partner. Wij staan evenwel in voor de facturatie en leveren ondersteuning bij problemen.

Wat zijn de ondersteunde landen van de M2M simkaart?

De volledige landenlijst vindt u hier.

Wat kost dit alles?

De prijs is opgesteld voor de combinatie simkaart en tracking platform. Wij doen dit zodat de klant de keuze heeft om een eigen simkaart te gebruiken wanneer hij enkel SMS ondersteuning wenst.

Bij aankoop van een nieuwe GPS tracker met pro-pakket vragen wij 35 euro voor het gebruik van onze webserver en de simkaart. Indien u een losse GPS tracker aanschaf en u wenst de M2M simkaart achteraf te activeren, dan komt dit op 65 euro.

Vanaf het tweede jaar vragen wij een bijdrage van 65 euro/jaar voor de combinatie roaming – tracking platform.

Voor zakelijke klanten werken wij steeds op maat.

BTW is reeds inbegrepen in voornoemde bedragen.

Ik wil geen M2M simkaart!

Dat is geen enkel probleem. Indien u toch gebruik wil maken van een tracking platform moet u rekening houden met hoge roaming kosten wanneer u geen gebruik maakt van een geoptimaliseerde simkaart zoals de onze. U kan tijdens de bestelling aangeven of u al dan niet gebruik wilt maken van onze service.