Voertuigen in de file

Wat is Geosat?

Geosat is een onderdeel van DCENT. Geosat is een jong en dynamisch bedrijf dat wil zorgen voor een hoge klanttevredenheid door het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij proberen ons steeds in de schoenen van de klant te plaatsen en zijn kritisch naar onszelf.
Als eindresultaat leveren wij duidelijk begrijpbare hard- en software voor iedere sector van particulier tot professioneel.

Scientia potentia est

Deze uitspraak is bij ons beter gekend als "Kennis is macht". Het weten waar uw waardevolle spullen zich bevinden, is macht bij diefstal, verlies, misbruik of zelfs simpelweg controle. .

GPS trackers voor personenwagens

Auto

GPS trackers voor motorfietsen

Motorfiets

GPS trackers voor boten

Boten

GPS trackers voor containers & werfmateriaal

Voorwerpen

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wat doen we?

Geosat is een webshop en heeft geen fysieke winkel. Dit houdt in dat wij enkel via internet onze verkoop regelen.

Wij leveren zowel de hardware, software als eventuele randbenodigdheden van alles wat te maken heeft met het terugvinden van voorwerpen. Hieronder vallen de zogenaamde GPS trackers maar ook Bluetooth sleutelhangers,... Hierbij proberen wij de instapdrempel danig te verkleinen dat het zelf installeren van onze toestellen mogelijk moet zijn. Wij trachten steeds te werken naar een totaaloplossing welke uit de doos werkt. Voor de installatie kunnen wij u ook steeds helpen bij uw zoektocht naar een installateur in uw buurt.

Verzendmogelijkheden

Wij versturen onze pakketten via onze partner bpost en dit gratis naar België en Nederland. Voor andere Europese landen rekenen wij een vast tarief van 7 euro aan.

Heeft u nog vragen of wenst u geen gebruik te maken van onze verzendservice? Neem dan zeker contact op met ons, wij helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.


Laatste nieuwberichten

Titel

Ga naar de bovenkant