Voertuigen in de file

Wat is Geosat?

Geosat is een onderdeel van DCENT. Geosat is een jong en dynamisch bedrijf dat wil zorgen voor een hoge klanttevredenheid door het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij proberen ons steeds in de schoenen van de klant te plaatsen en zijn kritisch naar onszelf.
Als eindresultaat leveren wij duidelijk begrijpbare hard- en software voor iedere sector van particulier tot professioneel.

Scientia potentia est

Deze uitspraak is bij ons beter gekend als "Kennis is macht". Het weten waar uw waardevolle spullen zich bevinden, is macht bij diefstal, verlies, misbruik of zelfs simpelweg controle. .

GPS trackers voor personenwagens

Auto

GPS trackers voor motorfietsen

Motorfiets

GPS trackers voor boten

Boten

GPS trackers voor containers & werfmateriaal

Voorwerpen

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor uw inschrijving.
Er liep iets mis. Gelieve het later opnieuw te proberen.

Wat doen we?

Geosat is een webshop en heeft geen fysieke winkel. Dit houdt in dat wij enkel via internet onze verkoop regelen.

Wij leveren zowel de hardware, software als eventuele randbenodigdheden van alles wat te maken heeft met het terugvinden van voorwerpen. Hieronder vallen de zogenaamde GPS trackers maar ook Bluetooth sleutelhangers,... Hierbij proberen wij de instapdrempel danig te verkleinen dat het zelf installeren van onze toestellen mogelijk moet zijn. Wij trachten steeds te werken naar een totaaloplossing welke uit de doos werkt. Voor de installatie kunnen wij u ook steeds helpen bij uw zoektocht naar een installateur in uw buurt.

Wij sturen al onze producten op met onze partner Bpost en hanteren een gratis verzending naar België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Voor de overige bestemmingen rekenen wij een kleine meerkost van 5 euro aan doch deze is bespreekbaar indien u meerdere producten aankoopt.

Indien u liever uw pakket afhaalt kunt u het pakket na afspraak afhalen op onze maatschappelijke zetel te Denderleeuw, België.

Bekijk onze trackers

Verzendmogelijkheden

Wij versturen onze pakketten via onze partner bpost en dit gratis naar België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Voor andere Europese landen rekenen wij een vast tarief van 5 euro aan.

Door onze samenwerking met bpost proberen wij een optimale dienstverlening aan te bieden. Zo ondersteunen wij ook de mogelijkheid om uw pakket te laten leveren in een postpunt of in een bpost pakjesautomaat.

Bij deze laatste krijgt u een bericht wanneer uw pakket is aangekomen en kunt u op gelijk welk moment uw pakket afhalen, ook ’s nachts! Hierdoor kunnen mensen met minder gebruikelijke werkuren ook snel genieten van hun besteld product!

Aarzel niet om ons bij vragen te contacteren en dit via ons emailadres info@geosat.be .

Wenst u geen gebruik te maken van onze verzendservice dan kunt u nog steeds uw pakket komen ophalen doch enkel op afspraak. Gelieve hiervoor eerst contact met ons op te nemen via het voornoemde emailadres.

Laatste nieuwberichten