Menu
Your Cart
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan op je computer. Door deze site te gebruiken accepteer je de voorwaarden en het privacy beleid. Privacy Policy

GV75 - Waterdichte GPS tracker

GV75 - Waterdichte GPS tracker
GV75 - Waterdichte GPS tracker
-7 %
GV75 - Waterdichte GPS tracker
GV75 - Waterdichte GPS tracker
GV75 - Waterdichte GPS tracker

GV75 - Waterdichte GPS tracker

De GV75 is een kleine, waterdichte, GPS tracker geschikt voor een wijd gamma aan toepassingen. Deze tracker kan alles wat de GV65plus ook kan, maar dan nog beter en sneller. Bovendien is het toestel waterdicht!  Deze tracker is klein (102mm*46mm*20.5mm) en kan makkelijk worden ingebouwd in uw voertuig of werfmaterieel. De GV75 is uitgerust met een degelijke interne batterij en tal van bewegingssensoren. Met behulp van deze sensoren is een doorgedreven “power management” mogelijk waardoor de batterij optimaal benut wordt. Hierdoor hoeft u niet te vrezen voor een lege batterij van uw voertuig. 

Verder kunt u met behulp van deze bewegingssensoren het rijgedrag van de bestuurder analyseren. Aan de hand van deze informatie kunt u bijvoorbeeld een ander rijgedrag hanteren en zo uw brandstofverbruik verminderen. 

Indien uw voertuig verduwd of getakeld wordt, kunt u hiervan een melding (zowel per mail als per SMS*) ontvangen. Op die manier heeft u steeds controle over uw voertuig en kunt u snel ingrijpen indien nodig.

De GV75 heeft verschillende digitale en analoge aansluitingen die kunnen gebruikt worden om externe applicaties te monitoren of aan te sturen. Hierdoor wordt het mogelijk om uw voertuig, met behulp van een optionele relais, met één druk op de knop stilleggen. Verder bestaat er ook de mogelijkheid om de zogenaamde “1 wire” toepassingen aan te sluiten. Denk hierbij aan een temperatuursensor of een badge systeem. 

Ook hier kan men de nodige alarmen koppelen. De GV75 is zeer nauwkeurig (1 tot 5 meter) en is niet alleen voor personenvoertuigen en werfmaterieel uitermate geschikt maar ook voor motorfietsen, boten, quads, terreinvoertuigen, … . Door de waterdichtheid van de GPS tracker zijn de mogelijkheden om het toestel te verbergen eindeloos. 

Om de GV75 GPS tracker en haar functies optimaal te benutten, dient het toestel te worden aangesloten op ons tracking platform. 

Inhoud pakket

  • GV75 GPS tracker
  • M2M simkaart (Meer info: https://geosat.be/M2M_simkaarten)
  • Nederlandse ondersteuning
  • Beschikbaarheid: Voorraad
  • Model: GV75
229,00€
245,00€
Excl. BTW: 189,26€

Beschikbare opties: